PRVÉ MENO, ŠTART PREDPREDAJA A HORÚCE NOVINKY!

1. decembra 2016

Nová lokácia, nová programová sekcia či nový partner festivalu? Akú horúcu novinku vypustia organizátori Festivalu Hviezdne noci na Vianočnej párty? Príďte 10.12. 2016 do Domu kultúry v Bytči a dozviete sa to ako prví. Párty odštartuje o 19:00 diskusia s organizačným tímom, tak si nenechajte ujsť informácie z prvej ruky.

Okrem toho sa na párty slávnostne zaháji predpredaj lístkov na 3. ročník Hviezdnych nocí, ktorý sa bude konať 17.- 20. augusta 2017, opäť v malebnom mestečku Bytča. Prvé najlacnejšie lístky si budete môcť kúpiť priamo na párty za cenu 16€ a 13€ pre študentov alebo už nasledujúci deň cez online predpredaj na Predpredaj.sk. Lístky budú dostupné aj vo všetkých predajných miestach siete Predpredaj.sk po celom Slovensku.

Aby toho nebolo málo, na Vianočnej párty sa odtajní meno prvého hudobného headlinera. Festival chce aj na treťom ročníku predstaviť to najzaujímavejšie a najsviežejšie na slovenskej hudobnej scéne a už v decembri sa môžete tešiť na lákavé mená.

Po diskusii sa rozbehne pravá párty. O 20:00 sa na stage postavia domáce skatepunkové BOKOM OKOLKY so svojím vianočným pogo setom vlastných piesni aj vtipne poňatých coverov. O 21:00 ich na pódiu vystriedajú žilinskí DAVE BRANNIGAN – mladá slovenská gitarovka, ktorá pomaly dobíja slovenské hudobné kluby. Ich svižný rock’n’roll bude to pravé orechové na vianočnú žúrku Festivalu Hviezdne noci.