Celý festival sa bude opäť odohrávať až v šiestich festivalových lokáciach.

Pod lipkami stage (hudba)

Pre open air stage sme vybrali to najlepšie miesto - Pod lipkami. Jedná sa o priestor na štvorcovom historickom námestí pod storočnými lipami. Toto magické miesto a odveké zhromaždište bude už druhým rokom tým najvhodnejším bodom pre centrum festivalu a hlavné pódium.

Kulturák stage (hudba, film, divadlo)

Ako premeniť kultúrny dom na pravú festivalovú lokáciu? Príďte na Hviezdne noci a uvidíte. Bytčiansky dom kultúry premeníme na Kulturák stage, ktorý bude 4 dni hostiť divadelné predstavenia, filmové premietania a hudobné koncerty.

ŠAPITÓ (divadlo, film, workshopy)

Tento rok čaká deti poriadne zväčšenie detského programu a preto sme sa rozhodli postaviť aj skutočné cirkusové šapitó na mieste, kde bol minulý rok Detský stage. Opäť vás tam bude čakať hromada divadiel, letné kino a najmä perfektné tvorivé dielne. Bude to oáza nielen pre deti, ale aj pre všetkých dospelákov, ktorí nevedia odolať nabitému detskému programu Hviezdnych nocí.

Letné kino na zámku (film)

Letné kino na nádvorí bytčianskeho renesančného zámku z čias palatína Thurza je najväčším hitom nášho festivalu. Obrovské plátno, ktoré sme si preň svojpomocne ušili, preslávilo náš festival po celom Slovensku. Na zámku sa budeme opäť stretávať po štyri večery s filmovými premietaniami, na ktoré tak rýchlo nezabudnete.

Sobášny palác (film, hudba)

Emblematická stavba z čias renesancie, jediná svojho druhu široko-ďaleko slúži v Bytči na veselenie sa už dlhé storočia. Nakukneme do nej opäť aj počas Hviezdnych nocí. Vychutnať si v nej budete môcť filmové premietania a to aj tie so živým hudobným sprievodom.

Vitalkafé (diskusné fórum, hudba)

Jednou z hlavných sprievodných aktivít festivalu je diskusné fórum pod názvom Diogénov sud. Ten sa tento rok dokotúľa až do kaviarne Vitalkafé v malebnej staromestskej uličke pri námestí. Tento komorný priestor bude hostiť nielen hostí diskusného fóra, ale tiež akustické koncerty.

Festivalová mapka