ZAČIATOK PREDPREDAJA NA VIANOČNOM VEČIERKU

Predpredaj lístkov na piate pokračovanie multižánrového festivalu Hviezdne noci, ktorý sa uskutoční v mestečku Bytča 15.8.-18.8.2019, sa slávnostne odštartuje na Vianočnom večierku Hviezdnych nocí v sobotu 15.12.2018 o 19:00 v Dome kultúry v Bytči.

Priamo na Večierku budete mať jedinečnú možnosť kúpiť si extra zlacnené prvé lístky iba za 18€. V tejto cenovej hladine bude iba 100ks lístkov a po Večierku sa budú predávať iba do 24.12.2018 a to online v sieti Predpredaj.sk a osobne v kaviarni Vitalkafé v Bytči. Následne bude cena lístkov stúpať podľa predpredajovej tabuľky až do začiatku festivalu. Na Večierku okrem iného predstavíme aj prvé dve mená hudobných kapiel, ktoré sa objavia na piatom ročníku  a taktiež vylosujeme spomedzi návštevníkov večierka troch šťastlivcov, ktorí vyhrajú lístok zadarmo.

Na Večierok sa vám oplatí prísť nie len kvôli súťaži o lístky. Čaká vás aj štedrý program pre všetky vekové kategórie. Už o 17:00 zahájime podujatie predstavením bábkového divadla Čert Kolofón a zlaté prasa. Vianočný špeciál bytčianskeho bábkového divadla Morgonrock. O 18:00 bude na rade workshop výroby recyklovaného baliaceho papiera a 19:00 nasleduje sľúbený slávnostný štart predpredaja, oznamovanie kapiel a losovanie troch výhercov. O 20:00 sa na pódium postaví hudobný hosť Blame Your Genes. Pod týmto menom sa skrýva nový objav na slovenskej elektronicko-tanečnej scéne. Lukáš Zdurienčík známy z kapely Elections in the Deaftown sa vydal na sólovú dráhu a jeho nahrávky v poslednom roku zaznamenali značne pozitívne ohlasy. Jeho show na pomedzí house, electro a IDM vás určite nenechá sedieť a bude to to pravé vyvrcholenie vianočnej párty. Po hudobnom programe bude nasledovať ešte prekvapenie v podobe Vianočného premietania a o 22:00 sa akcia presunie do kaviarne Vitalkafé na afterparty.

Na vianočnej párty vás samozrejme čaká poctivý hviezdny punč, vianočné dobroty, budete môcť kúpiť pod stromček darček z dielne hviezdnych nocí či pokecať a zhodnotiť rok 2018 spolu s organizátormi festivalu. Tešíme sa na Vás!